URGENT

El proper cap de setmana torna la cursa de BTT de St. Genís.

Compartiu aquesta història
Com és habitual ja per aquestes dates, aquests diumenge arriba una nova edició de la cursa de bicicletes BTT de St. Genís. Enguany la prova arriba ja a la seva 11a edició, amb bona salut, atenent al gran nombre de participants que cada any fan de St. Genís la seva pista de BTT.

Segons l’organització enguany s’han fet algunes modificacions respecte a altres edicions. El recorregut total serà de 24 km, en el que els corredors hauran de superar corriols, pujades i baixades amb desnivells considerables. Sergi Izquierdo, membre de l’organització ens explica algunes de les novetats de la 11a cursa de BTT de St. Genís.

Perfil de la carrera de diumenge. FONT: catbike.net

Les persones interessades en participar encara poden fer la seva inscripció a través d’internet, a la plana web catbike.net, amb un cost sensiblement inferior al del propi dia de la carrera. Si es fa de forma anticipada el cost és de 12€, mentre que si es fa el mateix diumenge el preu de la inscripció serà de 15€. A banda de l’import de la inscripció cal també abonar 4€ en concepte d’assegurança.

Qui es vulgui inscriure el mateix diumenge ho podrà fer a partir de les 8 del matí.
A2/4 de 10 del matí començarà la competició a l’entrada de St Genís.
L’any passat van acabar la carrera un 350 ciclistes, 100 participants més que l’any anterior, el primer del quals va completar els 25 km de la cursa de l’any passat amb un crono d’una hora i 15 minuts. Segons Izquierdo, la cursa va començar el 97 amb sols una 50 de corredors i s’espera que en aquesta edició s’inscriguin uns 550 corredors a la carrera de diumenge.

Al finalitzar la carrera es farà un pica pica, una botifarrada amb la beguda inclosa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics