URGENT

Ha començat el judici pels presumptes assassins d’un taxista a Lloret.

Compartiu aquesta història

Els dos acusats per l’assassinat del taxista de Lloret de Mar Paulino Cobo, els jutgen, des d’ahir i fins al 29 d’aquest mes, a l’Audiència de Girona. Segons la investigació, el taxista va morir d’un tret al cap la matinada del primer de juliol del 2002, després de portar un client, fins a l’entrada de la urbanització Cala Canyelles, als afores de Lloret de Mar.

Tot i que des d’un primer moment es va considerar que es tractava d’un crim fet per encàrrec, mai s’ha aclarit qui n’hauria estat l’instigador.

Els dos acusats, s’enfronten amb unes peticions de pena que van dels 21 als 27 anys de presó per un delicte d’assassinat amb traïdoria i un altre per tinença il·lícita d’armes.

A la banqueta dels acusats, també s’hi asseuen la companya sentimental i el germà d’un d’ells. A aquests dos acusats, els demanen un any de presó en considerar-los encobridors del crim. En la sessió d’ahir els presumptes còmplices van explicar que sabien els fets però es pensaven que era una broma.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics