URGENT

L’ajuntament de PLF no creu que el tancament de Fibracolor tingui cap afecte davant la futura planta d’Inditex al municipi

Compartiu aquesta història

Es dóna la circumstància que Inditex, màxima accionaria de Fibracolor, està plantejant des de fa mesos una planta logística a PLF, que segons l’equip de govern local ha d’aportar 500 nous llocs de treball. Aquests nou centre s’està construint a uns 200 m de la planta de Fibracolor.
Hem volgut saber si l’anunci de tancament de Fibracolor pot tenir algun afecte davant de la inplantació de la multinacional gallega al nostre municipi.

El regidor d’hisenda, Josep Ribas reconeix que és una mala notícia per l’economia de la zona, però assegura que les intencions d’Inditex a PLF, tiren endavant .

Ribas també ha lamentat la perdua dels 280 llocs de treball de Fibracolor on hi treballen molts palafollencs i també persones de la Fundació del Molí d’en Puigvert, una fundació participada en gran part per l’Ajuntament de PLF.

Avui Ribas és el convidat a l’Assumptes Interns i després d’aquests informatiu també parlarem amb ell d’aquesta notícia econòmica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics