URGENT

Alberto Fernandez Diaz serà aquests vespre a Malgrat de Mar.

Compartiu aquesta història

El coordinador de la campanya a les properes eleccions del 9 de març pel PP a BCN, Alberto Fernández Díaz visita aquests vespre la població veïna.Fernández Díaz s’acompanyarà per la presidenta del PP provincial, Dolors Montserrat i pel president de la formació a la comarca Víctor Ros.

La visita tindrà dues parts; una primera consistent amb una trobada amb els afiliats i simpatitzants de la formació a Malgrat i la segona un sopar en un conegut restaurant de la població.

 

 Alberto Fernández Díaz, en un acte polític

La trobada desenfadada amb els simpatitzants i militants es farà a partir de les 9 del vespre a la biblioteca de Malgrat, on es servirà un aperitiu i els líders populars conversaran amb els assistents.L’acte d’avui pretén demostrar la unitat del partit a la comarca després d’alguns episodis de controvèrsia viscuts, especialment a Malgrat de Mar en els últims mesos.
També es pretén reforçar els esforços de cara a la propera campanya electoral a la zona de l’Alt Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics