URGENT

La policia local de PLF, investiga uns possibles intents de segrest de menors a PLF.

Compartiu aquesta història

20015.JPG

 

Aquests últims dies han crescut els rumors al nostre municipi sobre l’intent de segrest de menors.
La policia local de PLF ha començat a investigar a partir de les informacions que ha rebut per part de diversos ciutadans.
Segons ha sabut aquesta emissora, en dos casos diferents s’ha denunciat verbalment a la policia local els possibles intents de segrest de nens i nenes de PLF en ple carrer del municipi.

El caporal de la policia local, Raül Caballero explica a aquesta emissora les informacions, algunes d’elles confuses, que els han aportat les persones denunciants.

Tot i aquestes informacions, i segons a sabut RP, no existeix cap denuncia per escrit de cap dels dos successos i per tan aquestes informacions s’han de posar en quarantena.

La policia local de PLF que investiga aquestes informacions, assegura que no té notícies d’actuacions similars en altres municipis del voltant, però demana la col·laboració ciutadana per tal de poder actuar ràpidament en el cas de veure alguna actitud estranya. Escoltem les recomanacions del mateix Caballero.

Per internet circulen tota classe d’informacions anònimes sobre aquest tema a PLF.Davant aquests rumors que corren aquests dies pel municipi es demana no estendre l’alarma social, i en el cas de d’observar conductes estranyes poden trucar al telèfon de la policia local de PLF

608 74 04 04.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics