URGENT

Un centenar de palafollencs sortiran aquesta propera matinada cap a Ax les Thermes.

Compartiu aquesta història
A les 5 del matí sortiran els 2 autocars contractats per la comissió d’agermanaments de PLF per portar al centenar de participants de la sortida d’aquests cap de setmana a la població francesa d’Ax, on es preveu arribar cap a les 9 del matí.

La sortida, que es fa cada any per aquestes dates, és un intercanvi que el nostre municipi fa amb la població francesa agermanada amb PLF. D’aquesta manera per un mòdic preu de 80€, els palafollencs gaudeixen d’un cap de setmana a Ax.

En aquests preu s’inclou el transport en autocar, una nit d’hotel al centre de la població, una tarda de balneari, 2 dies amb forfait a les pistes d’esquí d’Ax i l’esmorzar de diumenge i el sopar del dissabte que l’organitza la comissió d’agermanament de la població francesa com a benvinguda.

Les pistes enguany presenten un estat molt diferent que l’any passat. L’any 2007 moltes de les persones inscrites a la sortida finalment no van viatjar ja que les pistes d’esquí oferien un aspecte desolador per la manca de neu generalitzada a tot els Pirineus. Enguany però un 75% de les pistes estan obertes. Entre elles estan obertes 2 pistes verdes, les més fàcils, 7 de blaves, 5 vermelles i una de negra, que es considera la més difícil.
Segons la informació meteorològica avui a Ax a de ploure i la temperatura a la població francesa és de 4 graus centígrads.

Els participants tornaran diumenge després de dinar i s’espera que arribin a PLF cap a les 9 o les 10 del vespre de diumenge

Més informaió sobre l’estat de les pistes d’AX

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics