URGENT

A falta de 3 dies pel final de les preinscripcions de moment ja han demanat plaça per a P3, 106 infants

Compartiu aquesta història

Aquests divendres acaba el termini de les preinscripcions als centres de primària i secundària del nostre municipi.
A falta de tres jornades, ja s’han preisncrit 106 nens i nenes per P3 pel proper curs. Les places ofertades de cada a l’any vinent són 125, repartides en 5 classes de 25 nens i nenes.

Aquestes 5 aules estan dividides en les dues escoles de primària del nostre municipi. El Ceip Mas Prats, ja ha superat el nombre de preinscripcions previstes pel proper any. Al centre es preveuen 2 aules de 25 infants, és a dir es preveuen 50 alumnes de P3, i aquests matí ja s’havien presentat 55 preinscripcions.
A l’altre centre escolar de PLF, el Ceip Les Ferreries, que preveu ofertar 75 places de P3 pel proper curs, repartides en 3 aules, ja ha rebut 51 preinscripcions pel curs vinent a P3.

En total s’han demanat 106 places de les 125 que es posen a disposició el curs 2008/2009.

L’any passat es van preinscriure, entre els dos centres de primària 94 alumnes a P3, això significa que a falta d’aquestes tres jornades, ja s’han incrementat les preinscripcions en un 12.7% respecte el període de preinscripcions de l’any passat.
Pel que fa a l’institut de PLF de moment s’han preinscrit poc més de la meitat de les places previstes pel proper curs a 1r d’ESO.

De les 120 places previstes per ofertar el proper curs, a data d’avui s’han preinscrit 66 alumnes.
Les preinscripcions, que es van iniciar fa una setmana, acabaran divendres. Per preinscriure cal adreçar-se a la plana web gencat.cat/preinscripció o dirigir-se directament al centre educatiu en el que vulgueu preinscriure a l’alumne pel proper curs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics