URGENT

Blanes tranquilitza al sector turístic

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Blanes ha emès un comunicat tranquil·litzador a través de la seva pàgina web per informar al sector turístic que no ha de patir per l’estat del passeig i de la platja de s’Abanell de cara a l’estiu.

Segons es pot llegir en aquest escrit, els desperfectes del passeig estaran “totalment arranjats” per a l’estiu i per tan per a la temporada turística 2008 i la sorra serà “suficient” com perquè aquesta activitat es desenvolupi amb “normalitat”.

L’alcalde de Blanes, Josep Trias, va detallar que les obres del passeig ja estan gairebé enllestides i que en pocs dies arribaran els 150.000 metres cúbics de sorra promesos a finals de febrer.Les millores dutes a terme a s’Abanell fins al moment han significat una inversió d’1,7 milions d’euros i s’han pres com a mesura provisional i amb caràcter d’urgència per afrontar l’estiu d’enguany.

Per a futures temporades s’està estudiant l’elaboració d’un projecte que aporti una solució definitiva als problemes provocats pels temporals meteorològics, que afecten amb especial virulència al passeig de S’Abanell i a la sorra de la platja.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics