URGENT

Esquerra denuncia que l’Ajuntament de PLF gastarà aquests any 2500€ per habitant.

Compartiu aquesta història
Aquests dies es reparteix l’11è número del butlletí de la secció local d’Esquerra de PLF. En la portada del butlletí els republicans denuncien que l’Ajuntaments de PLF preveu gastar-se, segons els pressupostos aprovats el mes de gener, uns 2500€ per habitant.

El pressupost aprovat per l’Ajuntament de PLF puja prop de 21 milions d’€.
En el seu escrit, signat per Ferran Martí, Esquerra assegura que l’equip de govern palafollenc han concorregut en il·legalitats, que han arreglar a corre-cuita, per tal d’amar informació a l’oposició.

També critiquen l’actitut de CiU, ara al govern, que segons Esquerra ha canviat de reclamacions des que són al govern local.
L’escrit també mostra un gràfic amb la despesa per habitant que apliquen els consistoris propers com ara Blanes, Pineda o Malgrat. Segons el gràfic, PLF supera amb escreix la despesa per habitant, ja que segons les dades aportades pel gràfic de la formació republicana, cap altre dels municipis citats supera els 2000€ per habitant.
El Butlletí que es reparteix casa per casa denuncia la falta d’actuació davant la progressiva degradació de l’ermita de St Pere de Vivelles, a St Genís, que es troba en un estat ruinós.

Els republicans a més asseguren que la moció que es va aprovar amb els vots a favor de totes les formacions a excepció del PP, va dividir en un primer moment als socialistes palafollencs.

El butlletí es va començar a repartir a finals del mes de març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics