URGENT

Un 11% dels controls d’alcoholèmia realitzats per la policia local de Malgrat el 2007 han donat positiu.

Compartiu aquesta història
Aquestes són xifres que es recullen a la memòria del cos local de seguretat de Malgrat. Segons les memòries dels 2077 controls d’alcoholèmia realitzats per la policia local del municipi, 229 han donat positiu.
El regidor de governació de la població veïna, Valentín Rodríguez, assegura que no està satisfet amb aquests índex, però assegura que la majoria de controls l’any passat es van fer en les zones d’oci els divendres i dissabtes a la nit.

La memòria també recull 291 infraccions a la llei de seguretat Ciutadana ja sigui pel consum o tinença d’estupefaents a la via pública o per tinença d’armes o objectes perillosos.

La policia local de Malgrat també ha tramitat 12.900 multes de trànsit, cosa que suposa 35 multes diàries durant l’any 2007. Sobre el nombre de denuncies de trànsit, el regidor de governació, diu que no es tracta d’un afany recaptatori, i assegura que és part del dia a dia de la policia local en la seva tasca d’ordenar el trànsit.

El cos de seguretat malgratenc, que està pendent d’un canvi de caserna, més moderna i funcional, va intervenir en més de 3150 circumstàncies de trànsit, 261 de les quals corresponents a accidents de trànsit dins el terme municipal de Malgrat.

A més des del mes de març, el cos policial disposa d’un nou sistema pioner al Maresme per tramitar les denuncies a través de la plana web de l’Ajuntament de Malgrat, cosa que estalvia temps i desplaçaments als malgratenc. En els 10 mesos compresos entre març i desembre, la policia local de Malgrat va recollir 451 denuncies a través d’internet. Es pot accedir a aquests servei a través de www.ajmalgrat.cat.A banda de les sancions i denuncies la policia local, que compta amb 43 agents i que aquests any s’ampliarà amb 5 noves places, ha dut a terme diferents campanyes informatives sobre la normativa de tinença d’animals o sobre sistemes de retenció d’infants al cotxe entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics