URGENT

Aquest dijous Antoni Marín, regidor d’Obres públiques i privades a l’Assumptes Interns.

Compartiu aquesta història
Aquesta és la primera legislatura de Marín al consistori palafollenc i des de la seva constitució és el responsable de les obres promogudes de l’Ajuntament, ja siguin a través d’una empresa exterior com les que fa la pròpia brigada municipal, que depèn directament d’aquesta cartera.

Antoni Marín, en una imatge recent.

Amb Marín parlarem de les obres que s’estan realitzant arreu del municipi i de quines són les prioritats per després de l’Estiu. Li preguntarem quan acabaran les obres de Can Florenci i les casal de l’avi de St. Lluís entre d’altres.

L’entrevista a Marín, que és la desena que fa el programa Assumptes Interns, la podreu escoltar a després de l’informatiu del migdia tan de la 1 com el de les 3.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics