URGENT

PLF rehabilitarà l’antiga gossera del municipi del Molí d’En Puigverd.

Compartiu aquesta història
Just al costat mateix del Molí d’en Puigverd fa anys existia una antiga gossera, que ja no és operativa, però que el consistori palafollenc ja ha anunciat que pretén recuperar, i cedir la seva gestió a la nova entitat local d’Amics dels Animals de PLF.

Aquesta actuació, que es preveu iniciar-se després de l’estiu, l’anunciava el regidor d’obres públiques i privades de l’Ajuntament de PLF, Antoni Marín, ahir al programa Assumptes Interns de RP.

La intenció és que la gossera de PLF doni suport al Centre d’Animals de Companyia del Maresme, depenen del consell comarcal, i que incentivi les adopcions des del propi municipi. Aquesta gossera, però no significa en cap cas trencar el conveni entre l’Ajuntament de PLF i el consell comarcal del Maresme en materia d’animals de companyia.

Marín també va anunciar que aquests mateix mes acabaran les obres de Can Florenci, el futur casal de la dona del nostre municipi, i que passat l’estiu es començaran les obres d’acondicionament de la nova caserna de la policia i dels jutjats de Pau, que es situaran a l’actual local del casal de la dona a la pl. Del Fòrum Palatiolo.

Com a actuacions més properes Marín va anunciar que en breu s’acabaran les pistes de petanca que es fan al barri de St. Lluís, i el mes de novembre el casal de l’avi ja podrà comptar, segons el regidor, amb la nau adjacent que s’està construint al costat de la seva seu al Forroll, i que fa mesos que està parada, segons Marín per falta de diners.

Com a actuacions pel proper curs polític, a banda de la caserna de la policia, Marín parla de la passera que ha d’unir el centre de la població amb St. Lluís i de la reestructuració de la zona esportiva de la Figuerassa, així com de petites actuacions previstes en diferents punts del municipi.

El regidor també va admetre que hi ha carrers de PLF amb mal estat, i que la política de l’Ajuntament es intervenir amb actuacions puntuals, i si l’estat del carrer és molt degradat s’asfalta. Segons Marín l’Ajuntament sols asfaltar uns 4 o 5 carrers l’any.

Marín apunta com actuacions més urgents en matèria d’asfaltatge els carrers St. Ramon i St. Joan del barri de St. Lluís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics