URGENT

Una 40a de parades ompliran el centre de PLF demà en la Fira d’artesania i entitats.

Compartiu aquesta història

Com ja és habitual la Fira es concentrarà en els carrers més cèntrics del nostre municipi, entre els carrers Major, Costa Brava i Francesc Macià, i començarà a les 10 del matí.

Enguany hi prendran part una 40a de parades de venda al públic i també d’entitats del municipi, tal i com explica Francesc Tresserres, president de l’ACEP, l’Associació de comerciants i empresaris de PLF, entitat organitzadora de la Fira.

La Fira s’allargarà fins a les 9 del vespre i inclou algunes novetats com diferents activitats paral.leles a la fira. Així s’instal.larà un escenari a la plaça major on hi haurà una actuació infantil del matí, amb un espectacle de titelles i un altre a la tarda amb exhibició de dansa del ventre. Ho ha explicat a aquesta emissora el mateix Tresserres.

La fira rep el suport de l’Ajuntament de PLF i de RP.

Paral.lel.lament l’Acep està duent a terme aquest mes d’abril la campanya de llibres de cara a St Jordi.

Els establiments donaran durant aquests mes unes butlletes que cal omplir i estar pendents del sorteig que es farà el divendres dia 18 al vespre. Les persones afortunades s’enduran llibres que podran recollir l’endemà al mercat setmanal, on es preveu una actuació de conte contes i la presència de Pere Hiltbrand, un jove palafollenc campió de Karts, que signarà els llibres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics