URGENT

4 de cada 10 lloretencs és d’origen estranger.

Compartiu aquesta història
Més del 40% de la població empadronada a Lloret ve de fora de l’Estat Espanyol. segons les dades del padró municipal de la població, que es poden consultar a la pàgina web de l’ajuntament.
Segons aquestes dades Lloret supera ja els 38.000 habitants.

El creixement demogràfic de la població és un dels més importants de la demarcació i de Catalunya en general. En els últims 10 anys, s’ha doblat el nombre d’habitants a la vila, que creix a un ritme actual de 3.000 persones al mes.

Un dels motius principals del creixement és la immigració procedent de fora de l’Estat. Els col·lectius de nouvinguts més nombrosos són els romanesos, que freguen les 1.700 persones, que van seguits dels argentins, indis i marroquins. A continuació, trobem els russos, alemanys, uruguaians, búlgars, anglesos, brasilers, holandesos, gambians, francesos i ucraïnesos, segons el buidatge de les dades que ha fet Nova Ràdio Lloret.
De catalans a Lloret n’hi ha censats prop de 13.500, 156 són del País Valencià i 46, de les Illes Balears. Pel que fa a les comunitats autònomes espanyoles, la que aporta més contingent de població és l’andalusa, seguida d’Extremadura i Castella i Lleó.

Nova Ràdio Lloret

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics