Èxit de la 10a Fira d’artesania de PLF.

Dissabte durant tot el dia es va celebrar al centre del municipi la ja tradicional Fira d’artesania. El fet que el dia acompanyés va fer que la concurrència a la fira fos tot un èxit.

Finalment una 40a de parades van instal·lar-se entre els carrers Major, Francesc Macià i Av. Costa Brava, ja des de bon matí i fins a les 8 del vespre, quan es van començar a desmuntar les diferents parades.

No tan sols hi havia parades de venda al públic, sinó que també moltes entitats del poble o associacions es van concentrar a la Fira per explicar quina és la seva tasca. És el cas de la recent creada Associació d’Amics dels Animals de PLF, així com altres com ara Asipa, el Punt d’Informació i també RP, que dissabte estrenava el seu estudi mòbil.Des de les 10 del matí i fins el vespre, es van emetre en directe des d’aquests estudi mòbil diferents programes per celebrar la Fira d’artesania i entitats. Així es va emetre un especial de Las Cosas de Inés, i un programa especial de 4 hores a la tarda. També es va rebre la visita del blanencs Bizarre, un grup musical que va ser escollit finalista per representar a Espanya a Eurovisió. La pròxima Fira serà a finals del mes de novembre amb la Fira d’artesania i complements de Nadal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics