URGENT

Els nois de bàsquet perden de 16 a la pista del Bescanó.

Compartiu aquesta història
Tot i el bon començament de la segona volta, els nois de bàsquet sembla que ara no troben el camí de la victòria. La passada jornada van perdre d’un punt contra el penúltim classificat i aquests cap de setmana han perdut a la pista del Bescanó per 85 a 69.

Amb aquesta derrota els palafollencs baixen de la 8a a la 10a posició amb 11 victòries i 14 derrotes. La propera setmana, els nois juguen a casa contra el Torroella, el 14è classificat amb 8 victòries i 17 derrotes.

Les noies no han jugat aquesta setmana, és un dels dos equips que han descansat. Ara la majoria d’equips ja han jugat 20 partits, cosa que ens permet veure la classificació de forma més real, i les palafollenques han caigut del 4t lloc al 7è després de recuperar la resta d’equips la igualtat de partits jugats. Les de PLF han guanyat 11 dels 20 partits disputats.
La propera setmana jugaran contra el Figueres, el 8è classificat amb sols 8 victòries en els 20 patits que han disputat fins ara.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics