URGENT

Joan Gallart demà a l’Assumptes Interns

Compartiu aquesta història

El regidor convergent serà el proper convidat al programa d’actualitat política de PLF de demà dijous.

Gallart, de 56 anys, va ser cap de cartell de la federació en les eleccions del 2003, i en els últims comicis del maig passat va ser el número 2 de CiU a PLF. Després del pacte de govern entre la federació i el PSC, Gallart ha passat a acupar la cartera de serveis del consistori, és a dir tot allò que fa referència a l’enllumenat, les clavegueres, la telefonia i serveis generals.

Joan Gallart demà a RP.
Aquesta cartera és doncs, la més lligada al dia a dia dels ciutadans, i demà li preguntarem sobre l’estat dels serveis a PLF. Parlarem de les clavegueres de Ciutat Jardí, de l’enllumenat a Mas Reixach, de les apagades a PLF, i també de política local.

L’entrevista a Joan Gallart, la 11a de la temporada a l’Assumptes Interns, la podreu escoltar demà just després de l’informatiu del migdia, tan de la 1 com de les 3 del migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics