URGENT

L’Associació d’Amics dels Animals de PLF creu que la gestió de les gosseres no seria tan cara a PLF si s’hagués fet bé la feina.

Compartiu aquesta història
És la resposta que la recent creada entitat del nostre municipi fa a les paraules d’ahir de l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, en les que considerava el sacrifici d’animals abandonats com a solució a la despesa que genera el manteniment de la gossera d’Argentona que es troba al límit de la capacitat.

Segons Isabel Martínez, secretaria de l’Associació, PLF té una forta despesa en la gestió dels gossos abandonats per no haver fet la feien ben feta quan li tocava.

Segons l’associació, si PLF tingués un centre d’acolliment, s’estalviaria els 3000 € que ha de pagar a una empresa privada per recollir els gossos del carrer i mantenir-los el cap de setmana. Això suposaria un estalvi de 36 mil € l’any. De fet aquesta instal·lació, ja està previst arranjar-la a les antigues gosseres del Molí d’en Puigverd, que seran gestionades per l’Associació d’amics dels animals de PLF, a través d’una petita subvenció, cosa que ja abaratirà la despesa de PLF en el servei de recollida d’animals domèstics abandonats.

Martínez a més respon a Agustí sobra el desequilibri que hi ha entre els diners que el consistori palafollenc destina als gossos i al desenvolupament del tercer món. Per a Martínez, si la biblioteca de PLF, i les papereres fossin més senzilles, encara es podria destinar més diners al 3r món.

Agustí ahir defensava al Punt diari i a RP, que està a favor del sacrifici d’animals, per tal d’abaratir costos de la gossera comarcal. L’entitat pro animal assegura que això seria un retrocés cap a l’època de post-guerra, i recorda que s’ha lluitat molt per tal d’aconseguir una llei que protegeixi els animals i denuncia que no és just que per la deixadesa de les persones, s’hagi de sacrificar els animals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics