URGENT

Dos partits fàcils a priori pels dos equips de futbol Sala de PLF.

Compartiu aquesta història

Aquesta jornada els dos equips palafollencs de Futbol Sala tenen d’entrada uns partits que no els haurien de resultar difícils. El Sta. Maria, 2n a la taula, vol retallar la distància que el separa amb el líder de la classificació, l’altre equip Palafollenc el St. Lluís.

El Sta Maria juga a la pista del Vallgorguina, un equip que ara és 11è a la taula amb 18 punts, mentre que els palafollencs són 2n amb 47. El partit es jugarà demà a 2/4 de 7 de la tarda.

Abans haurà jugat el líder, el St. Lluís, que té 49 punts, 2 més que el Sta. Maria. Un empat o una derrota del St. Lluís, podria comportar un canvi de líder. Tot i això el partit dels palafollencs no sembla que hagi de suposar problemes al St. Lluís. Juguen contra l’Enlleura’t de Mataró a 2/4 de 5, amb el factor de pista a favor. Els mataronins són 13s amb 10 punts.

En futbol l’amateur A juga al camp de l’Hostalric. Els palafollencs són líders de la taula amb 75 punts, 14 més que el segons classificat. Els d’Hostalric són 6s amb 47 punts. El B en canvi rep al camp de futbol palafollenc al Palau. Els de casa són 10s amb 28 punts i el Palau 14s amb 15.

L’infantil A té una bona ocasió d’escalar posicions a la classificació, si guanya a l’Alella. Els del baix Maresme són 5s i els palafollencs 8s, però sols els separen 3 punts.

L’infantil B juga al camp del Calella. Els calellencs són 4s amb 41 punts mentre que els palafollencs són a la part tranquil·la de la classificació amb 30.

Aquesta setmana el Juvenil A torna a tenir oportunitat de demostrar les seves qualitats de cara al gol. Juga al camp del Valldemià Marista, 11e a la taula, mentre que els de casa són 5ens.

Diametralment oposat és el cas del B juvenil. Són últims destacats amb 3 punts i aquest cap de setmana juguen a casa contra el 9a classificat l’Alella, que en té 31.

En bàsquet els nois intentaran recuperar el camí de la victòria a casa contra el Torruella. Els palafollencs són 10s i els gironins 14s, mentre que les noies tornen a jugar després d’una jornada de descans, hi ho faran contra el Figueres. Les palafollenques són 7s amb 11 victòries i 9 derrotes mentre que les figuerenques són 8s amb 8 victòries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics