URGENT

Joan Gallart creu que Ciutat Jardí es podria recepcionar aviat.

Compartiu aquesta història

El regidor de serveis de l’Ajuntament de PLF va assegurar ahir que la urbanització de Ciutat Jardí podria ser recepcionada aviat, per que un cop feta la inversió de les clavegueres el camí s’escurça.

Ara com ara Ciutat Jardí no està recepcionada, és a dir que el manteniment dels serveis bàsics; llum, asfaltat de carrers o clavegueres, entre d’altres corre a càrrec dels veïns directament, ja que no es considera sol urbà. Un cop recepcionada aquesta urbanització, el manteniment de l’enllumenat i de la resta de serveis anirà a càrrec de l’Ajuntament de PLF, com a la resta de sol urbà.

Gallart ho deia ahir al programa assumptes interns de RP:

Com a inversions de futur proper, el regidor de serveis explica que s’està canviant ja l’enllumenat palafollenc per un de més eficient i ecològic, però que el canvi es fa quan per deficiència del servei s’ha de substituir algun fanal o bombeta. Sobre enllumenat Gallart explica que en els pressupostos aprovats per aquests any hi ha la millora de la il.liminació de l’Av. Costa Brava i la pl de les Valls d’Ax, un punt que ja s’havia insistit en altres legislatures.

Gallart també va parlar de la política general de PLF i va recordar que el pacte que està subscrit entre el PSC i CiU estarà vigent fins que alguna de les formacions el trenqui, segons els interessos. Tot i això Gallart va assegurar que de moment no és el cas.

El número 2 de la federació nacionalista a l’Ajuntament de PLF va negar ahir que l’oposició critiqui especialment a CiU a l’Ajuntament, excepte casos puntuals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics