L’alcaldessa de Malgrat va explicar ahir al ple la seva postura sobre els sacrificis d’animals de companyia.

En el decurs del ple i a instàncies d’una pregunta del públic, l’alcaldessa de Malgrat, Contxita Campoy, va mantenir que el seu parer és favorable al sacrifici d’animals en casos extrems de saturació dels centres d’acollida. Campoy també va assegurar que el què ella va dir dimecres al Punt Diari, és el mateix que pensen molts altres alcaldes, però que aquest no ho diuen en públic.

Tot i això Campoy assegura que no es defensa un sacrifici continuat i general, sinó en casos de puntes de saturació i que en cap cas el consistori de Malgrat deixarà de col.laborar amb el Centre d’Atenció d’Animals Domèstics d’Argentona, al que destinen més de 30 mil € l’any.

Campoy a més creu que a la llarga potser caldrà estudiar si fer una nova gossera a la zona de l’Alt Maresme, com ja s’havia plantejat fa uns anys.

L’alcaldessa també va denunciar que mentre funcionava la gossera local, moltes persones de poblacions veïnes abandonaven els seus animals a Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics