URGENT

L’amateur A pateix la primera derrota de la temporada a Hostalric.

Compartiu aquesta història
Han hagut de passar 28 jornades abans que l’amateur A de PLF conegués la derrota en aquests campionat. Aquests cap de setmana els palafollencs, que obviament són líders de la taula, han cedit els priumers 3 punts a Hostalric per un ajustat 2 a 1. Aquesta derrota però no posa en perill el liderat dels palafollencs que mantenen una comoda avantatge respecte el segon classificat, el Lloret, que ha guanyat aquesta setmana per 10 a 0 el seu partit. Els de PLF tenen ara 75 punts i el lloretencs en tenen 64. L’Amateur A sols ha cedit 5 punts en tota la lliga corresponents a 1 derrota i a 2 empats.

El B no va fallar i es va imposar comodament al Palau per 6 a 0 amb una bona actuació del porter local Sergio. Els gols dels palafollencs els van fer Raul, amb tres dianes, Omar, Juan i un gran gol d’Aaron.

A la categori infantil destaquem la derrota del PLF B al camp del Calella per 2 a 1. Tot i la derrota el partit va ser molt emocionant i a destacar també el gol palafollenc obra de Luciano.

El Juvenil A ja no és el que era fa unes jornades, quan guanyava contundentment. De fet aquesta setmana ha perdut per 6 a 3 al camp del Valldemià Marista. Tot i això els de casa encara tenen una bona posició a la lliga amb 40 punts.

El Prebenjamí A va perdre a casa del Farners per 5 a 2, i el B també ha caigut al camp del ST Hilari per 6 a 0, un resultat massa contundent pel que es va veure al camp.

En Futbol Sala, el Sta Maria perd la segona plaça i ja és a 5 punts del St Lluís després d’ensopegar al camp del Vallgorguina. Els palafollencs que eren segons, han perdut l’ocasió d’aproximar-se al líder i l’intersportiu Malgrat ha superat aquesta jornada als palafollencs a la taula, i ara són 3rs.El St Lluís no va fallar i es va imposar al Palauet per 5 a 3 a l’enlleurat de Mataró i continua líder amb 62 punts, seguit del Malgrat amb 48 punts i del Sta Maria amb 47.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics