URGENT

La ubicació del mercat de Malgrat enfronta a veïns ajuntament i marxants.

Compartiu aquesta història
La ubicació i el debat sobre un possible trasllat del mercat setmanal de Malgrat de Mar té enfrontats l’Ajuntament, els veïns, els marxants i els comerciants de la zona. Els marxants no volen marxar del seu emplaçament actual prop del pavelló vell del municipi, perque s’hi troben còmodes a l’avinguda Tarragona. Els comerciants que tenen negoci en aquests carrer tampoc volen que marxi el mercat per l’activitat que genera els dijous. Des de l’Associació de Veïns de Malgrat Sud, però, es reclama a l’Ajuntament que compleixi el seu compromís de traslladar les parades, que hi són des de fa tres anys, perquè la ubicació actual era provisional. Les alternatives proposades, però, no acaben d’agradar ningú. Dijous passat en el ple municipal el regidor Enric Viñolas, va assegurar que complirà l’acord amb el veïns de traslladar el mercat, però encara no s’ha trobat un indret que satisfaci a totes les parts implicades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics