URGENT

PLF dóna consells a la població sobre la sequera.

Compartiu aquesta història
La cada dia més preocupant sequera que pateix Catalunya fa extremar les mesures d’estalvi d’aigua arreu del principat. Al nostre municipi l’Ajuntament de PLF ha publicat un band en el que es donen una sèrie de recomanacions i es recorden quines són les prohibicions per tal d’estalviar aigua.

L’ajuntament de PLF recomana tancar l´aixeta mentre s’ensabona les mans o es renten les dents. Una altre opció per estalviar aigua és dutxar-se en compte de prendre un bany, i reparar les aixetes que goteixen.
El consistori també recomana utilitzar la rentadora i el rentaplats només quan estiguin ben plens i si es possible amb els programes curts.

També recorda que està prohibit omplir piscines i fonts que no tinguin un sistema tancat d’aigua.

Altres mesures sobre la sequera les trobem a la proposta de Lloret que demana als hotels que omplin les piscines amb aigua de mar

És una de les dues propostes que va presentar l’alcalde de Lloret, Xavier Crespo, com a diputat en el Parlament, per tal de reduir el consum d’aigua potable. L’altra mesura consisteix en regar jardins amb aigua regenerada.

Crespo reclama autorització i que el govern doni facilitats als empresaris que vulguin adaptar els seus establiments a mesures com aquestes.
En pocs dies es posaran a disposició dels palafollencs el miler d’airejadors que el consistori regalarà als palafollencs per estalviar aigua a casa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics