URGENT

Malgrat rep la visita d’un ministre i de l’ambaixador del Marroc a Espanya.

Compartiu aquesta història
El ministre de la Comunitat Marroquina a l’Estranger, Mohammed Ameur, i l’ambaixador del Marroc a l’Estat espanyol, Omar Azziman, van visitar diumenge la població de Malgrat, juntament amb una delegació d’altres càrrecs del país.

L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy amb
l’embaixador del Marroc a Espanya
El ministre marroquí és aquests dies a Barcelona participant en diferents reunions amb diverses institucions del país, però va poder visitar diumenge Malgrat de Mar, on el va rebra l’alcaldessa de la població, Conxita Campoy, que el passat mes de gener va realitzar un polèmic viatge al Marroc.Després de visitar l’Ajuntament, les autoritats del Marroc van visitar el parc Francesc Macià i va fer un petit recorregut per diferents indrets del poble com la zona industrial, la deixalleria, la planta de transferències, la zona agrícola del Pla de Grau, la zona de les fàbriques del Camí de la Pomereda, la zona turística i el centre del poble. Tan el ministre com l’ambaixador van mostrar-se molt contents de la visita i segons el web municipal de Malgrat, van lloar el desenvolupament del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics