URGENT

La campanya solidària amb el Sahara recull aquests any 1600 kg de material humanitari.

Compartiu aquesta història
Enguany la campanya recollia a Catalunya material d’higene com ara sabó, xampú i gel, destinats als campament sde refugiats saharauis. Josep Gelpí, president de l’Associació solidaria Malgrat amb el Sahara, que ha coordinat la recollida a la nostra zona, explica que el resultat global a l’alt Maresme i també a la resta de Catalunya és sensiblement inferior a altres anys pel retard en la confirmació del material a recollir.

Tot i així es preveu que a Catalunya es recullin entre 200 i 250 tones de material d’higiene, que s’està ara emmagatzemant a l’Hospitalet del Llobregat des d’on seran enviats per via marítima a Tinduf. Gelpí agraeix la col·laboració ciutadana, i lamenta que la situació del poble saharaui passi desapercebuda, mentre molts països es plantegen un boicot als jocs olímpics de Pequin davant d’una altra realitat, la tibetana que Gelpí considera igualment lamentable.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics