URGENT

La llar d’infants de Malgrat abaixa el preu de la matrícula i manté la quota mensual, incloent-hi i una hora més al servei.

Compartiu aquesta història

En l’últim ple municipal de Malgrat es va aprovar les noves tarificacions de la llar d’infants de Malgrat que es va inaugurar el mes de novembre passat i que acull a 28 infants.El preu de la Matrícula s’ha rebaixat 30 €, passat dels 110€ als 80€ que valdrà a partir d’ara. Pel que fa al preu de la mensualitat, ñla quota es manté als 140€, però a partir d’ara inclourà una hora més de servei. Aquesta hora de més es podrà triar entre les franges en les que s’ofereix el servei de canguratge. Per tan a partir d’ara amb el mateix preu s’inclourà 6 hores del servei.

De fet una de les crítiques que més s’han repetit pel servei de la llar d’infants ha estat el seu elevat preu. La regidora d’ensenyament de Malgrat, Carme Aubanell, va senyalar al ple que la llar d’infants s’ha abaratit en tres aspectes; un, la rebaixa de la matrícula, l’altre la no pujada de l’IPC corresponent i per últim considerant que pel mateix import de quota, ara s’inclou una hora més.
El cost del servei es finança una part amb la subvenció de la Generalitat, una altra amb subvenció de l’Ajuntament i la resta amb l’aportació de les quotes de les famílies.

La nova llar d’infants municipal, situada als terrenys de l’antiga caserna de la Guardia Civil de Malgrat, es va obrir el mes de novembre amb 28 alumnes, molt lluny de la seva capacitat real, de 102 infants.
El període de preinscripció en aquesta llar d’infants començarà el proper 5 de maig i es preveu poder obrir noves aules.
Aquests dissabte es fa, a més unes jornades de portes obertes al centre de 10 del matí a 1 del migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics