URGENT

Osorio (ICV) creu que a PLF i als pobles veïns hi ha maneres poc lògiquesde fer política

Compartiu aquesta història

El líder dels ecosocialistes palafollencs va ser entrevistat ahir al programa Assumptes Interns d’aquesta emissora. Osorio va explicar que considera que hi ha maneres de fer política a PLF i a pobles veïns com ara Malgrat o Blanes que no són lògiques en el s. XX1 i en posa alguns exemples:

EL portaveu municipal d’Iniciativa Vers a l’Ajuntament de PLF va assegurar que els primers mesos al consistori han estat molt durs fins a agafar la dinamica de treball marcat per la política local, i va tornar a reclamar, com ja va fer en l’últim ple,  més antelació per estudiar els expedients de les sessions plenàries.

Osorio va assegurar estar cansat d’escoltar critiques del seu passat socialista i argumenta que abans de la fundació d’Iniciativa al municipi, el partit més d’esquerres i progressista era el PSC. Sobre l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, Osorio assegura que manté una bona relació personal, tot i que l’ecosocialista va recordar que és partidari de limitar els mandats a 2 legislatures, per tal de no perdre la perspectiva i no agafar mals habits.

Osorio considera que Agustí és l’únic que mana dins l’equip de govern, i sobre el pacte sociovergent  va assegurar que no es nota cap pes de CiU dins el govern local, i ho exemplifica  en el fet que en dues de  les 3 carteres que duen els convergents tenen càrrecs de confiança socialistes.

L’ecosocialista va desvetllar que la votació interna en la que el partit va decidir no entrar al govern local, el mes de juny passat, va ser molt ajustada.

Escolta a Juan Andrés Osorio.

 [display_podcast]

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics