URGENT

El St. Lluís es podria proclamar campió de Futbol Sala aquesta setmana.

Compartiu aquesta història

L’equip palafollenc ho té tot de cara per proclamar-se campió de lliga. Ho podria fer aquesta mateixa setmana de forma matemàtica amb una relliscada del Sta. Maria. El que està clar és que a falta de dues jornades, el St. Lluís és el clar favorit per guanyar una lliga, que des del principi han dominat els dos equips palafollencs, el St. Lluís i el Sta. Maria.
Aquesta jornada St. Lluís ha complert amb la seva feina i s’ha imposat al Granollers, al Congost per 3 a 5.
El segon classificat el Malgrat finalment sí ha jugat el partit que d’entrada s’havia suspès, però ha perdut a casa del Mobles Xenxo per 7 a 6.
Aquests cap de setmana el Sta. Maria, no jugava, i podria recuperar el partit entre setmana.Falten dues jornades per jugar-se, i ara com ara el St. Lluís és 1r amb 55 punts, 7 més que el Malgrat, i 8 més que el Sta. Maria, l’únic que pot treure-li el títol al St. Lluís, ja que si guanya en partit ajornat estarà a 5 punts del líder, quan queden 6 punts en joc.

Si el Sta. Maria, perd aquests partit ajornat, el St. Lluís es proclamarà matemàticament campió del grup 3r de la segona divisió B del campionat territorial de Lliga de futbol Sala.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics