El St. Lluís es podria proclamar campió de Futbol Sala aquesta setmana.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip palafollenc ho té tot de cara per proclamar-se campió de lliga. Ho podria fer aquesta mateixa setmana de forma matemàtica amb una relliscada del Sta. Maria. El que està clar és que a falta de dues jornades, el St. Lluís és el clar favorit per guanyar una lliga, que des del principi han dominat els dos equips palafollencs, el St. Lluís i el Sta. Maria.
Aquesta jornada St. Lluís ha complert amb la seva feina i s’ha imposat al Granollers, al Congost per 3 a 5.
El segon classificat el Malgrat finalment sí ha jugat el partit que d’entrada s’havia suspès, però ha perdut a casa del Mobles Xenxo per 7 a 6.
Aquests cap de setmana el Sta. Maria, no jugava, i podria recuperar el partit entre setmana.Falten dues jornades per jugar-se, i ara com ara el St. Lluís és 1r amb 55 punts, 7 més que el Malgrat, i 8 més que el Sta. Maria, l’únic que pot treure-li el títol al St. Lluís, ja que si guanya en partit ajornat estarà a 5 punts del líder, quan queden 6 punts en joc.

Si el Sta. Maria, perd aquests partit ajornat, el St. Lluís es proclamarà matemàticament campió del grup 3r de la segona divisió B del campionat territorial de Lliga de futbol Sala.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics