URGENT

La policia de PLF organitza unes xerrades de trànsit amb els joves de l’institut.

Compartiu aquesta història

El cos local de seguretat palafollenc ha iniciat un cicle de dues xerrades per evitar accidents de trànsit i les seves conseqüències, destinades als joves de 14 anys, que estan cursat actualment 4t., de l’ESO.
La xerrada va a càrrec de l’Institut Guttman, i el ponent és Juan Carles Fernández, víctima d’un accident de trànsit , després del qual l’hi ha quedat seqüeles degut als danys patits. La intenció de la xerrada és explicar en primera persona que passa quan no es prenen les mesures necessàries a l’hora de conduir un vehicle i la importància dels elements de seguretat.
El sergent de la policia Local, marc Penya explica perque es fan aquestes xerrades.

Segons dades policials a Catalunya es produeixen, cada any, al voltant de 140 casos nous de lesions medul·lars, uns 420, casos nous de traumatismes cranioencefàlics amb lesions celebrats degut accidentes de trànsit, esportius o laborals.

La majoria d’accidents de trànsit són deguts a avançaments indeguts, no respecta la velocitat, no respectar els senyals de trànsit, entre d’altres distraccions o infraccions pel que la policia pretén conscienciar als més joves per fer del trànsit una activitat segura.

La principal finalitat de les xerrades és reduir els accidents de trànsit greus, fent veure què amb precaució i responsabilitat es poden evitar.

Una d’aquestes xerrades, d’hora i mitja, es va fer divendres passat ja a l’IES de PLF, mentre que l’altre xerrada es farà el proper 9 de maig .

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics