URGENT

Adif desencalla el pas subterrani de les fàbriques de Malgrat.

Compartiu aquesta història

Segons publica avui el Punt, l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) ha informat l’Ajuntament de Malgrat que ha desbloquejat el procés per poder continuar les obres de construcció de l’accés per sota les vies del tren a les fàbriques del camí de la Pomareda.
L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, exigia solucions fa unes setmanes davant el retard acumulat en aquestes obres, que obligarien per segon estiu consecutiu a deixar sense pas cap a la platja els veïns del municipi.
Segons ha explicat Campoy, les converses amb diferents responsables de la companyia han donat el seu fruit.

El conflicte es va crear entre Adif i les companyies Endesa i Telefónica. Segons va informar en el seu moment l’Ajuntament de Malgrat, la companyia ferroviària exigia a les dues empreses que li demanessin directament el permís corresponent per poder desplaçar els serveis d’electricitat i telefonia que passen ara per la zona on ha d’anar el pas subterrani.
Les companyies, segons sembla, es negaven a fer la sol·licitud per evitar que Adif els fes pagar el cànon per ocupació del seu terreny. Aquest entrebanc va paralitzar unes obres que havien d’estar enllestides al maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics