URGENT

Demanen a l’Ajuntament de PLF que no tanqui el gorg dels cans.

Compartiu aquesta història

Des de fa una setmana i a arrel d’una iniciativa anònima, està en marxa una recollida de signatures a diferents establiments del municipi per tal de demanar a l’Ajuntament de PLF que no tanqui el gorg dels cans.

Aquests espai destinat als gossos es troba al Parc Fluvial de la Tordera, i tot i que el consistori no ha expressat la intenció de tancar aquests espai, la recollida de signatures pretén que l’espai es mantingui i que rebi tota una sèrie de millores.

L’escrit de les signatures assegura que l’Ajuntament de PLF considera la zona com experimental i amb la recollida pretén forçar al consistori a mantenir l’indret i arreglar-ho. Proposen que la tanca que voreja el gorg sigui més alta i forta i que els forats del filat siguin més reduïts. També proposen millores a la porta d’accés i que s’ampliï.

Com a contrapartida els signants es comprometen a ser respectuosos amb el gorg dels cans tan en el seu manteniment, com ara recollir els excrements que originin els animals, com també a utilitzar l’espai de forma cívica i respectuosa amb la resta d’usuaris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics