URGENT

La policia local de Malgrat comptarà amb un radar mòbil a la població.

Compartiu aquesta història

Gràcies a un conveni amb el servei Català del trànsit, la policia local de Malgrat de mar disposarà en breu d’un radar mòbil de trànsit per tal de controlar el límit de velocitat en diferents punts del municipi.

Fins ara, un parell de cops l’any, el Servei Català de trànsit cedia un vehicle amb un radar incorporat per tal que la policia l’utilitzés en campanyes de prevenció, ara però es tracta d’un trípode mòbil, que estarà permanentment a Malgrat.

La cessió d’aquests radar és per a un període d’1 any prorrogable i segons fonts municipals la intenció del cos de seguretat és utilitzar aquests radar a les zones on es detecten problemes d’excés de velocitats.

Ho explica el regidor de governació de Malgrat, Valentín Rodríguez.

El mateix regidor subratlla que no es tracta d’un afany recaptarori de la policia local de Malgrat, sinó d’una mesura més de prevenció.

El cos de seguretat malgratenc ha patit una transformació en els últims mesos amb la incorporació de nous cotxes patrulles, una furgoneta de trànsit, que funciona com una unitat mòbil, en la que es poden fer les gestions habituals, i està a l’espera que es comenci a fer la seva nova caserna de la policia prop de la N2.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics