URGENT

La comarca afronta el seu futur amb el pla Maresme 2015.

Compartiu aquesta història

Ja fa mesos que el CCM treballa en la confecció del Pla Estratègic Maresme 2015, que dibuixa la comarca del futur amb l’ajuda dels agents implicats al territori, des d’administracions públiques, agents econòmics i socials i també la ciutadania en general.Després de diferents sessions arreu de la comarca el Pla marca 20 projectes d’actuació claus pel Maresme, agrupats en 7 línees d’actuació estratègiques. D’aquests 20 projectes s’ha decidit que 7 es començaran a desenvolupar aquests 2008.

En primer lloc crear una oficina del propi pla estratègic, promocionar la marca turística Costa de Barcelona – Maresme, redactar un pla de xarxa viària local i comarcal i crear la carta de Paisatge del Maresme,
Dels 3 projectes que manquen el conseller delegat de Promoció Econòmica i Serveis Educatius, Bernat Costas s’encarregarà de cordinar dos projectes; un la creació del catàleg del patrimoni cultural de la comarca i el desenvolupament d’una xarxa de centres de negocis de prestigi.

Per últim la consellera de serveis a les Persones, Neus Serra s’encarregarà de l’últim dels projectes previstos; la definició d’un model territorial d’atenció a les persones amb dependència.

Per fer el seguiment d’aquests projectes s’ha creat un comitè executiu, presidit per Josep Jo, president del CCM. La comissió territorial de la Vall de la Tordera està presidida per l’alcalde de PLF, Valentí Agustí i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics