URGENT

Un menor s’estavella contra un pal de la llum i deixa sense subministrament elèctric part de Ciutat Jardí.

Compartiu aquesta història

Dissabte al matí un accident de trànsit va obligar a tallar el subministrament elèctric durant unes hores. Un vehicle, un Citroen C3 matrícula espanyola, s’havia estavellat contra un pal elèctric de formigó de la urbanització i el va partir, cosa que va provocar el tall de subministrament. El conductor del vehicle va patir ferides lleus.

Els agents de la policia local de PLF van descobrir, un cop es van desplaçar al lloc dels fets, que el conductor, veí d’Arenys de Munt, era menor d’edat i que el cotxe que conduïa estava denunciat als mossos d’esquadra per apropiació indeguda.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, el cotxe, que va quedar sinistre total, era propietat d’una empresa de lloguer de vehicles, que havia formalitzat un contracte de lloguer a un amic del conductor accidentat. Un cop acabat el contracte, però el vehicle no va ser retornat a l’empresa.

Segons les fonts consultades per RP, el noi havia vingut a PLF a portar un regal a una noia, justa abans d’estavellar-se contra el pal de la llum.
Després de l’accident el jove va ser traslladat a l’Hospital St. Jaume de Calella, des d’on va passar, juntament amb l’amic que havia llogat el cotxe, a disposició policial.
Al lloc de l’accident es van desplaçar un equip del SEM, bombers i policia local.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics