URGENT

Aquesta jornada l’Amateur A de futbol i el St Lluís de futbol Sala es podrien proclamar campions de lliga.

Compartiu aquesta història

L’amateur A ho farà si guanya a casa al Maçanet-La Fira, un rival fàcil a priori. Els palafollencs són 1rts amb 78 punts i els de Maçanet són 17s amb 34.

Ara com ara el PLF té 78 punts, i el Lloret, el segons classificat en té 61, amb un partit menys.
Si el PLF guanya el partit d’aquests cap de setmana es proclamarà campió, ja que per molt que el Lloret guanyi el partit d’aquesta jornada i el que té endarrerit, la diferència de punts seria de 14 punts, quan sols queden 12 en joc.

De fet si el Lloret perd el seu partit, el PLF també es proclamaria campió de lliga.

La jornada de futbol es completa amb el partit que l’Amateur B jugarà aquesta setmana al camp del St Cebrià. Els palafollencs són 10s amb 34 punts mentre que els de St Cebrià tenen 39 punts i són 8s a la taula.

El cadet palafollenc juga al camp del Malgrat, un equip molt inferior aquests any. Els malgratenc sols han sumat 3 punts en tot el campionat, i ocupen la 14 plaça de la classificació, emntre que els palafollencs són 10s amb 23 punts.

L’infantil A juga a casa contra el Tiana. Els palafollencs són ara 8s amb 31 punts, i els seus rivals del cap de setmana són 11s amb 15 punts. El B també juga al camp palafollenc contra el Llavaneres, en una bona ocasió per pujar a la taula, ja que el PLF és 10 i el Llavaneres 11è amb un punt menys.

El juvenil A juga a Mataró contra el Pla d’en Boet. És la primera visita a la capital de la comarca després dels accidents contra el La Llantia, on un grup d’aficionats van trencar els vidres de l’autocar palafollenc. El Pla d’en Boet és 9e a la taula i els de PLF 5s.

Més desigual és el partit del juvenil B, que juga a casa del 5e classificat el Masnou. Els palafollenc són cuers amb 3 punts.

En Futbol Sala el St Lluís està a l’espera per proclamar-se campió de lliga. Aquesta jornada no juga i haurà d’esperar a veure que fan els seus rivals per poder guanyar matemàticament el campionat.

El St Lluís és primer a la taula amb 55 punts, segon és el Malgrat, amb 48 però ja no té opcions de disputar el títol als palafollencs. L’únic equip que podria arrebatar el títol al St Lluís és el Sta Maria, quie és tercer amb 47 punts però un partit menys a falta de 6 punts a disputar-se.

Si el Sa Maria perdés o empatés el partit d’aquests cap de setmana el St. Lluís es proclamaria campió de lliga.
Si guanya, el St. Lluís hauria d’esperar la propera setmana per guanyar el seu partit per proclamar-se campió.

En bàsquet doble enfrontament PLF Lloret. Els nois juguen a la pista del Lloret, que tot i estar propers a la taula, els selvatans són 7s i els palafollencs són 8s, els separen els nombre de victòries, el Lloret en té 15, tres més que el PLF i de derrotes, el Palafolls en té 15, 5 més que els selvatans.

Les noies jugaran contra el Lloret al Palauet. Les nois són 6s a la taula amb 12 victòries i 10 derrotes, mentre que les lloretenques són 13s amb 6 victòries i 17 derrotes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics