URGENT

L’ajuntament de PLF assegura que no té intenció de tancar el Gorg dels Cans.

Compartiu aquesta història

En declaracions a aquesta emissora la regidora de parcs i jardins del consistori palafollenc, Ester Torrent assegura que l’espai destinat a l’esbarjo de gossos al parc fluvial de la Tordera, el gosrg del Cans no es tancarà.

Respon així a la campanya anònima que recull signatures demanat al consistori que no tregui aquests indret tancat, en el que els propietaris dels animals poden deixar-los anar lliurament.

Fa unes setmanes que ha començat aquesta campanya de recollida de signatures, per reclamar a l’Ajuntament de PLF, la permanència d’aquests espai lúdic per a gossos, únic a la zona. Segons la campanya el consistori palafollenc considera el Gorg dels Cans com una zona experimental.
La regidora de parcs i jardins assegura que no es té cap intenció de tancar o desmantellar aquests indret, tot i que deixa la porta oberta a un possible trasllat en el futur.

De fet la pròpia Torrent explica que el consistori valora molt positivament els primers mesos de funcionament de l’espai, però assegura que el manteniment de l’espai és molt costos.

El gorg dels cans es va estrenar l’any passat com a espai reservat als gossos. Es tracte d’un espai tancat en el que deixar lliures els animals durant una estona. Tot i que la iniciativa ha tingut èxit molta gent s’ha queixat de l’incivisme d’alguns dels usuaris, pel que la campanya de recollida de signatures també incloïa un compromís de bon comportament per part dels usuaris del Gorg dels Cans

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics