URGENT

El PSC de PLF prepara el relleu de Valentí Agustí al capdavant del partit.

Compartiu aquesta història

L’històric alcalde palafollenc va confirmar ahir en una entrevista a RP, que des del partit ja s’està formant als possibles relleus al capdavant de la llista del PSC local de cara a les properes eleccions. Tot i això Agustí assegura que és aviat per parlar de les properes eleccions i que no està clar si es presentarà o no. A l’entrevista del programa Assumptes Interns, disponible des de dimecres per internet, Agustí explica que tot dependrà de com funcioni la legislatura.

 [display_podcast]

Valentí Agustí celebra aquests any els 25 anys a l’alcaldia del nostre municipi, on va arribar el 8 de maig del 1983.

Pel que a fa a la gestió de govern Agustí va avançar que l’equip de govern està estudiant implantar a PLF un pla de mobilitat basat en un sistema de transport urbà i interurbà que connectarà les diferents zones de PLF amb els pobles veïns i les estacions de tren, amb cada comboi. A més es planteja duplicar la freqüència del servei de bus hospitalari.

Com a projectes de futur l’alcalde de PLF va parlar de la construcció d’uns 200 habitatges de promoció pública al nostre municipi.
Agustí no va amagar la preocupació que té el consistori davant la dràstica davallada de l’activitat immobiliària al nostre municipi, i augura temps difícils per als catalans i espanyols, tot i que és optimista sobre la durada de la crisi.

En l’entrevista també va parlar sobres les urbanitzacions del municipi i de les relacions amb els consistoris veïns dels quals en destaca la bona entesa.

Sobre el pacte de govern la valoració que en fa l’alcalde és positiva, i assegura que més que debilitar l’oposició amb el pacte sociovergent el que s’ha fet és enfortir el govern i les seves iniciatives. També va assegurar que l’oposició és necessària.

L’entrevista es pot consultar a través de la plana web de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics