URGENT

Espectacular victòria de l’infantil A palafollenc per 10 a 1 contra el Tiana.

Compartiu aquesta història

Els palafollencs es van mostrar clarament superiors als seus rivals, com demostra el marcador final. Amb ell els infantils sumen ja 34 punts i sóna la zona tranquila de la taula.

També va guanyar el Derbi el cadet contra el Malgrat per 3 a 5. un marcador que podria haver estat molt més gran. Els gols palafollencs van ser obra de Jaume, José Luís, Marc Tortosa i Alvaro. Els palafollencs sumen ja 26 punt i el ,Malgrat continua cuer de la taula.

Aquest cap de setmnana hi ha hagut també molts empats. A 0 entre el ST Cebrià i l’amateur B, que suma un punt més i ja en té 35.

Tambe en taules va acabar el partit del Juvenil A a Mataró. Tot i la teiroca superioritat dels palafollencs el Pla d’en Boet va plantar cara i el porter local va parar un penal en favor dels palafollencs que van acabar empatant a 2.

A dos van empatar el Prebenjamí A contra el Cellera.

També derrotes; la major l’infantil B que va perdre a casa contra el Llavaneres per 4 a 1. També va perdre el juvenil B contra el Masnou per 1 a 3, i cuntinuar cuer de la classificació amb 3 punts.

El Benjamí també va perdre a casa contra el Vidreres per 2 a 3.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics