URGENT

La residència de la Comunitat Terapèutica del Maresme podria haver trobat nova ubicació.

Compartiu aquesta història

Segons publicava ahir el diari digital Malgrat Confidencial, el consistori Malgratenc hauria ofert uns nous terrenys a la Comunitat terapèutica per tal de traslladar i ampliar els serveis de residència que ja es donen al municipi.
Segons aquesta informació, que recull el testimoni del president de l’entitat, Valentí Agustí, els nous terrenys corresponent a l’àrea on està prevista la construcció del nou CAP de Malgrat, i altres serveis sanitaris.
El nou centre que preveu construir la Comunitat acollirà els 15 llits actuals, que té a l’antic hospital del municipi al carrer passada, i s’ampliarà fins a 45 llits.

Aquests projectes es preveia fer a Pineda on la pressió popular i política van fer desestimar el projecte i ja s’havia donat una nova ubicació a Malgrat, al costat de les fàbriques, davant la platja, que finalment s’ha hagut de canviar, com ja va explicar RP, per problemes de qualificació.

La nova ubicació proposada pel Consistori Malgratenc, just a l’entrada de Malgrat, prop de la benzinera de la N2, encara no està del tot confirmada, però sembla que convenç a les dues parts.
La comunitat terapèutica del Maresme, té diferents centres a la comarca com ara a PLF, al molí d’en Puigverd, Malgrat o Arenys de Munt.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics