URGENT

Malgrat reuneix als pobles agermanats aquests cap de setmana.

Compartiu aquesta història

Malgrat de Mar celebra a partir de demà dijous els 20 anys d’agermanament amb el poble italià d’Incisa in Val d’Arno. La commemoració també tindrà com a protagonistes els altres tres pobles agermanats amb Malgrat: Cárdenas(Nicaragua), Moguer (Huelva,) i Seynod (a l’Alta Savoia francesa).

Els actes commemoratius s’allargaran 4 dies, un per a cada poble. El programa d’activitats començarà dijous 1 de maig, que serà el dia dedicat a Moguer, població on va neixer l’escriptor espanyol Juan Ramón Jimenez, casat amb la malgratenca Zenobia Camprubí. El divendres estarà dedicat a Seynod, el dissabte a Incisa, que inclourà l’acte central de la commemoració amb la ratificació de la signatura de l’agermanament, i el diumenge a Cárdenas.

Els alcaldes dels quatre municipis agermanats hi seran presents en els actes commemoratius, així com una delegació de cada un dels pobles.

El programa d’actes inclou exposicions concerts i inauguracions.

Ajuntament de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics