URGENT

Avui han començat les preinscripcions de la Llar d’infants municipal de PLF.

Compartiu aquesta història

Fins el proper dia 16 de maig estarà obert el període de preinscripcions al centre Palafollets, la Llar d’infants municipal de PLF.

En total la llar d’infants tindrà el proper any 130 places, les mateixes que actualment ja té el centre educatiu públic. D’aquestes places, una seixantena ja estan ocupades pels alumnes del centre que passen de curs. Així la llar d’infants ofereix per a nous alumnes 50 places per al primer curs i 24 per a alumnes de segon any.
A més el proper mes de setembre, quan s’iniciï el nou curs de la llar d’infants es preveu estrenar l’ampliació del centre, que alhora mantindrà l’Annex a les antigues escoles del centre del municipi.

Com a novetat en les preinscripcions es vol primar el fet d’estar empadronat a PLF amb un total de 80 punts en la baremació posterior a les preinscripcions. Això fa que qualsevol persona que es preinscrigui a la llar d’infants sense estar empadronat al municipi, tingui pràcticament impossible entrar, en el cas de sobre demanda de places.

Les persones que vulguin preinscriure al seu fill a la llar d’infants pública de PLF han de dirigir-se a l’Ajuntament de PLF on s’informarà de la documentació necessària i dels criteris de baramació.

La matrícula de la llar d’infants serà a partir del 9 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics