URGENT

L’amateur A de PLF perd el seu segon partit de la temporada.

Compartiu aquesta història

Amb la tranquil·litat d’haver guanyat la lliga i haver ascendit de categoria, el PLF Amateur A va perdre al camp del Farners aquests passat cap de setmana. El palafollencs van caure 2 a 1, la setmana després de proclamar-se campions. De fet aquests és el segon partit que perden en tot el campionat.

L’altre guanyador, el St. Lluís de futbol Sala va celebrar el títol amb la seva afecció al Palauet de PLF amb una victòria davant el Cànoves, per 4 a 1. El St. Lluís es va proclamar la passada setmana campió sense jugar, ja que el seu partit es va ajornar i és el que s’ha recuperat ara, amb victòria dels palafollencs.

El cadet palafollenc va esgarrapar un empat a 2 a casa contra el Masnou, i continuen 10s.

Els dos equips infantils de PLF van perdre els seus partits, l’A al camp del Pineda per 3 a 0, i continuen 6s amb 37 punts. Més contundent va ser la derrota del B a casa contra el Cirera. El resultat final, 1 a 6, revela la superioritat del Cirera. Els palafollencs ocupen ara la 11a plaça amb 30 punts.

Els dos equips juvenils s’enfrontaven a l’Arenys de Mar, amb sort desigual. L’A es va imposar per 5 a 1 al camp de futbol de PLF, mentre que el B, que jugava al camp de l’Arenys de Mar, va perdre per 5 a 2.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics