URGENT

Després de l’èxit a PLF, Malgrat engega la campanya d’identificació i cens d’animals de companyia.

Compartiu aquesta història

Fa un mes a PLF es tancava amb èxit la campanya Xipa’l i Censa’l, organitzada per l’Associació d’amics dels animals.
La campanya preten identificar i censar a tots els animals de companyia, tan gozos com gats, per tal de complir la llei vigent, ja que els animals de companyia han d’estar xipats i censats, i a més han de portar una placa identificativa on consti el nom i el telèfon del propietari.Ara l’Ajuntament de Malgrat, conjuntament amb el Consell Comarcal del Maresme i els serveis veterinaris del poble impulsen aquesta campanya a partir del proper dia 19 i fins a finals de mes per poder censar els animals, tot omplint un formulari a l’Ajuntament i podrà xipar l’animal per 33 euros, menys del seu cost habitual.
El consistori recorda que el gos ha d’anar pel carrer amb corretja, sigui o no potencialment perillós, i que s’ha d’evitar que entri als parcs i zones d’esbarjo de la mainada, ja que pot provocar problemes de salubritat. També recorda que els gossos potencialment perillosos han de portar sempre morrió.
La campanya a PLF, que era sensiblement més barata que a Malgrat, va ser un èxit amb 47 animals xipats en tan sols 4 dies

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics