URGENT

La previsió de pluges fa anular les activats preparades sobre drogodependència

Compartiu aquesta història

Els actes estaven previstos per aquests proper dissabte al matí, però les previsions i avisos de precipitacions han fet decidir a l’organització de l’acte, posposar-lo per a més endavant.

Dissabte s’havia de fer una jornada adreçada als pares de joves per tal de presentar tota una sèrie de materials relacionats amb la drogodependència. Les activitats incloïen un programa de ràdio des de la gespa del parc Joaquim Ruyra, un espectacle de clowns i una taula rodona així com un esmorzar.

La intenció de la jornada era la reflexió dels pares davant el món de les drogues i el seu tractament amb els fills. El material que s’anava a presentar ajuda als pares a facilitar el diàleg amb els fills sobre les drogues.

Encara no hi ha data de celebració de l’acte, tot i que es parla de finals de maig o de juny, com a possibles dates de realització de la jornada sobre drogodependència. Una jornada organitzada per l’Ajuntament de PLF, amb l’ajuda de la Diputació de BCN i la Corporació de Salut de la Selva i l’Alt Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics