Henkel tancarà la seva planta de Malgrat.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons ha pogut saber RP, l’empresa Henkel ha decidit tancar la planta que la companyia té a Malgrat de Mar, i portar la seva producció a Montornés del vallès, de forma progresiva fins el 2010, quan es tancarà definitivament.

Segons la companyia els 130 treballadors de la planta malgratenca podran optar a traslladar-se a la planta vallesana. Un cop amb el llistat de les persones interessades a traslladar-se, l’empresa “estudiarà” les opcions.

La planta que Henkel té a Malgrat s’ocupa de produir detergents líquids mentre que a Montornés, on hi treballen actualment 450 persones, treballen els detergents en pols, productes de neteja en general i adhesius de la firma.

La desició de la companyia s’emmarca amb la intenció de Henkel d’aplicar el programa mundial Global Excellence, encaminada a millorar la competitivitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics