URGENT

RP donarà a conèixer la setmana que ve l’enquesta de satisfacció del municipi.

Compartiu aquesta història

Aquesta emissora ha encarregat una enquesta a l’empresa Infortècnica per tal d’avaluar els primers mesos de govern local.

Després dels primers 12 mesos de treball, RP ha volgut conèixer el parer dels palafollencs sobre l’acció del govern municipal i de les seves àrees d’actuació, per copsar la valoració que en fan els palafollencs d’aquests primers mesos de legislatura.

L’enquesta, realitzada en les últimes setmanes via telefònica, demana la valoració del govern sociovergent i la seva acció en aquests primers 12 mesos. La mostra també recull la valoració d’una mostra de 405 persones en referència a l’actuació concreta del consistori en diferents sectors com ara, la neteja de carrers, el trànsit, el turisme o les obres públiques.

L’enquesta es farà pública la propera setmana en els informatius de RP, tan bon punt les dades siguin buidades i aportades a la redacció de l’emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics