URGENT

Diumenge arriba la 7a cursa popular de PLF.

Compartiu aquesta història

Com ja és habitual el segon cap de setmana de maig arriba la cursa popular dels 9 km del nostre municipi, una cursa on cada any hi prenen part més corredors.
La cursa d’enguany començarà diumenge al matí davant del Palauet de PLF. Els corredors interessats en participar a la cita atlètica poden inscriure’s a través de la plana web de l’Ajuntament de PLF o bé el mateix dia al punt de control de la cursa. El preu de la inscripció anticipada és de 4€ mentre que si es formalitza el mateix dia de la cursa el preu serà de 5€.

El recorregut d’aquesta 7a edició no variarà gaire respecte les edicions anteriors, segons el tècnics d’esports de l’Ajuntament de PLF, Jordi Fitó, qui a més explica el recorrgut de diumenge.

En dades tècniques, la cursa arriba a una alçada màxima de 83 metres, mentre que l’ascensió acumulada és de 137m. La pendent màxima de la cursa de diumenge serà del 21,19% mentre que el pendent mínim serà del 26.11 %.
En la 5a cursa, celebrada fa 2 anys, el guanyador va completar la marxa en 32 minuts, 55 segons, pel que la seva velocitat mitjana va ser de prop de 18 k/h.
Els premis estaran dividits segons categories segons l’any de naixement, així com també premis als primers palafollencs de cada categoria. Ho explica el mateix Fitó

La cursa començarà pels volts de les 9 del matí, i en cas de pluja l’¡organització podria varia algun dels aspectes de la cursa, tot i que d’entrada no es suspendria.
Tots els participants a la cursa tindran esmorzar i rebran un obsequi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics