URGENT

El trencament de la catenària obliga a transportar en bus els viatgers de 9 combois entre Blanes i Maçanet.

Compartiu aquesta història

El trencament d’una catenària de la via del tren entre les estacions de Tordera i Maçanet de la Selva va provocar ahir a la tarda afectacions a nou trens de la línia 1 de Rodalies. Segons la companyia ferroviària, l’avaria va obligar a transbordar els nou combois entre dos quarts de dues i les sis de la tarda entre les estacions de Blanes i Maçanet. Els viatgers d’aquests combois de van haver de ser transportats amb bus en aquest tram.

Per la seva banda, els tècnics d’Adif van canviar el fil trencat a darrera hora de la tarda, i estan estudiant les causes de l’avaria, que d’entrada podria haver-se produït per factors meteorològics.

Fa uns dies un altre comboi amb origen a BCN i destinació a l’estació de Calella, es va desviar per un error informàtic cap a Vic. Un cop detectat l’error, va haver de fer marxa enrera cosa que va provocar endarreriments de 20 minuts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics