URGENT

A finals d’any la passera entre el barri de St. Lluís i les Ferreries podria estar enllestida.

Compartiu aquesta història

Aquesta és la nova previsió amb la que treballa el consistori palafollenc, després que el projecte hagi entrat en el tercer concurs consecutiu.

El concurs anterior va quedar desert ja que de les empreses presentades només 1 complia la certificació demanada pels serveis tècnics del consistori i el projecte d’aquesta única empresa contemplava un pas de 2 metres d’amplada, cosa que l’Ajuntament contemplava com escàs i estret per al pas de bicicletes i vianants.

De nou el projecte ha entrat en fase de concurs, i el consistori espera conèixer en un mes quina empresa realitzarà aquesta passera peatonal i per a bicicletes que ha d’unir el la rambla de les Ferreries i el sector de Can Jordà, sobre la carretera que uneix PLF i Blanes.

Per el finançament del projecte el consistori compta amb dues subvencions, la primera, de 300 mil €, inclosa dins el Pla Únic d’Obres i Serveis, que acabava el 2007, però que s’ha ampliat fins aquests any, i la segona per part de la Diputació de BCN i la seva Xarxa de Municipis, confirmada fa poques setmanes amb un import de 120 mil €. La resta del cost de l’obra l’assumirà el desenvolupament dels sectors 8 i 9.
Segons el consistori aquesta obra no afectarà en cap cas a les intencions de soterrar la carretera d’accés a la costa brava, el projecte que vol eliminar els semàfors d’entrada al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics